Plaats hier alle berichten die op elk model Blackberry van toepassing zijn
By mep
#3638
Hallo, ik heb een toestel aangekocht via het internet, bij ingebruikname vraagt dit nu echter naar een MEP code, wat is een MEP code? dit is de eerste maal dat ik hier van hoor
By BBaddict
#3641
dit wil zeggen dat je blackberry een SIMlock heeft, meestal is dit wanneer het toestel aan een goedkope prijs samen met een abonnement wordt aangeboden door de provider, zo verhinderen ze dat je later gewoon een goedkoper abonnement bij een andere provider afneemt en hun toestel (wat ze meestal gewoon gratis, of voor 1 euro bij het abonnement geven) meeneemt naar die provider.
echter bestaat hier wel een oplossing voor, er zijn verschillende sites die MEP codes aanbieden (weliswaar tegen betaling) je moet maar eens rondkijken op dit forum, er zijn een paar dergelijke sites gepost...
By blackberry-unlocken
#6531
Zeer goede uitleg van BBaddict. De Blackberry MEPcode waar het toestel om vraagt is een unieke unlockcode die je moet invoeren. Na het invoeren wordt de Blackberry simlock vrij en kun je gebruik maken van elk willekeurige simkaart.

De MEP code (unlockcode) voor je Blackberry is veilig & vertrouwd te bestellen op http://www.blackberry-unlocken.nl. Meer informatie omtrent de MEP code is hier ook te vinden.
BB q10 - niet bellen zonder 4G

Bedankt voor de reactie! Misschien kan je hier een[…]

Nieuwe functies Blackberryforum

Bedankt voor de reactie! Interesse om hieraan mee […]

Whatsapp is toch beschikbaar als APK App in de And[…]

In Het verleden was het voor dit model nodig een a[…]

Kickstart je studie

Krijg nu 5% op jouw bestelling bij B2CTelecom.be