wat is de MEP code?

Plaats hier alle berichten die op elk model blackberry van toepassing zijn

wat is de MEP code?

Postby mep » Sat Oct 30, 2010 5:16 pm

Hallo, ik heb een toestel aangekocht via het internet, bij ingebruikname vraagt dit nu echter naar een MEP code, wat is een MEP code? dit is de eerste maal dat ik hier van hoor
mep
 
Posts: 2
Joined: Sat Oct 30, 2010 5:15 pm

Re: wat is de MEP code?

Postby BBaddict » Sun Oct 31, 2010 12:34 pm

dit wil zeggen dat je blackberry een SIMlock heeft, meestal is dit wanneer het toestel aan een goedkope prijs samen met een abonnement wordt aangeboden door de provider, zo verhinderen ze dat je later gewoon een goedkoper abonnement bij een andere provider afneemt en hun toestel (wat ze meestal gewoon gratis, of voor 1 euro bij het abonnement geven) meeneemt naar die provider.
echter bestaat hier wel een oplossing voor, er zijn verschillende sites die MEP codes aanbieden (weliswaar tegen betaling) je moet maar eens rondkijken op dit forum, er zijn een paar dergelijke sites gepost...
BBaddict
 
Posts: 84
Joined: Mon Nov 12, 2007 2:25 pm

Re: wat is de MEP code?

Postby blackberry-unlocken » Tue May 01, 2012 8:03 pm

Zeer goede uitleg van BBaddict. De Blackberry MEPcode waar het toestel om vraagt is een unieke unlockcode die je moet invoeren. Na het invoeren wordt de Blackberry simlock vrij en kun je gebruik maken van elk willekeurige simkaart.

De MEP code (unlockcode) voor je Blackberry is veilig & vertrouwd te bestellen op http://www.blackberry-unlocken.nl. Meer informatie omtrent de MEP code is hier ook te vinden.
blackberry-unlocken
 
Posts: 12
Joined: Sun May 30, 2010 4:13 pm


Return to Blackberry algemeen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron